Paranoten Schildklier  thumbnail

Paranoten Schildklier

Published Oct 02, 23
7 min read

Trage Schildklier En Alcohol

Zo kreeg ik van de dokter een B12 tabletje van 1000 mcg per dag; geen smelttablet en later, toen ik me er in ging verdiepen, kwam ik er achter dat dat niet veel doet. Toch knapte ik eerst wel een beetje op, maar daarna verergerde alles weer en zat ik ook nog eens onder de puisten.

Ik heb meteen de Power kuur besteld; die was de eerste weken echt loodzwaar, maar ik had gelezen dat het zwaar kon zijn. Ik merkte echt dat mijn lichaam ging ontgiften en al mijn klachten verergerden ook nog eens, maar ik hield vol - schildklier medicijnen kopen. Na 6 weken knapte ik geestelijk al op; ik werd weer helder in mijn hoofd

Lichamelijk ging het beetje bij beetje steeds beter. leven zonder schildklier forum.Maar nu, een paar weken verder, heb ik nog meer grote stappen vooruit gemaakt, en echt: ik kan weer lopen!!! zonder door mijn benen te zakken van de pijn. En iedereen in mijn omgeving ziet het gebeuren, zij zien mij veranderen in een vrolijke levenslustige vrouw, met veel minder pijn

En mijn man pakte me gisteren blij vast en zei: Mens, je straalt weer! En daar werd ik zo emotioneel van..en gelukkig. Hij schoot ook vol. Mijn man is ook de enige geweest die mij de afgelopen jaren begreep, in dat hele medische doolhof. Ik zit nu aan de 2e Power kuur en daarna ga ik mijn bloed opnieuw laten testen, zeker ook om de huisarts te overtuigen van mijn herstel en dan wil ik ook zeker mijn antidepressiva gaan afbouwen; maar ik blijf zeker de onderhoudskuur (het Standaard pakket –red.) gebruiken, want al die jarenlange ellende trek ik geen 2e keer meer.

En ik ben het levende bewijs: ik leef weer!!!! En ik voél ook weer. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar 1 ding weet ik zeker: alles komt goed. Groet,Lida (55 jaar) uit Boxtel, Oktober 2015 “Ik had last van een vreemd gevoel in mijn voeten, ze voelden wat verdoofd, en ik had vaak last van mijn benen: krampen, pijn, vooral ook ‘s nachts.

Als ik wakker werd ’s ochtends, voelde ik me vaak zwaar en vermoeid, dus ik werd niet uitgerust wakker (medicijnen schildklier afvallen). Ik ben begonnen met B12 zuigtabletten, de Powerformule, en ik merkte dat ik me al snel beter begon te voelen, alleen mijn benen had ik nog wel een poosje last van

Symptomen Snel Werkende Schildklier

d. in plaats van 1x. Toen ging het een stuk beter na een paar weken. Ik ben ook hoog gevoelig, er kwamen vaak veel prikkels binnen, waardoor ik niet van drukte hield. Ik had ook regelmatig last van een trillend oog, mijn geheugen was slecht; ik kon vaak niet op een naam of woord komen.Daarnaast had ik dus vaak last van mijn spieren, dat merkte ik dan ‘s ochtends vooral, maar ook na inspanning kon ik al snel veel pijn in mijn spieren hebben. Deze klachten en alle andere klachten die ik net noemde, zijn nu verdwenen; ik gebruik nu een jaar de B12 Powerformule en ik blijf het gebruiken, want het doet me erg goed.

Was het toch mijn schildklier (ik slik nogal wat Thyrax) waarom ik me vaak zo lamlendig en moe voelde? Maar er kwam niks uit de bloed onderzoeken bij de huisarts (snelwerkende schildklier symptomen). Vroeger heb ik wel B12 injecties gehad toen ik als 18 jarige op de Paaz lag – maar daar hebben de artsen het later in mijn leven niet meer over gehadIk heb heel mijn leven al last van stress, van ADHD , van altijd maar druk druk druk…Druk in mijn hoofd – er was een sneltrein in mijn hoofd die nooit stopte- maar ook in mijn lichaam heel veel onrust. Een paar maanden geleden werd alles nog erger.. ik was daarnaast dood en dood-moe de hele dag.Overdag had ik de hele dag het gevoel of ik flauw viel. Mijn hoofd was helemaal leeg- te moe om nog normaal te kunnen denken. Ik had daarnaast hartkloppingen en ook heel veel huilbuien (kwaadaardig gezwel schildklier). En het was net of mijn benen mijn lichaam niet meer konden houden, dat ik als het ware elk moment door mijn benen zou kunnen zakken

Ik had mezelf er na al die vergeefse dokter-bezoeken al bij neergelegd: dit is het Jo. Er is niets meer aan te doen. Totdat mijn schoonzus mij eind augustus op de website van jullie wees; ik ben gaan lezen, herkende mezelf in veel klachten van een B12-tekort en heb toen meteen het Power pakket B12, met foliumzuur besteld.

Solide Nodus Schildklier

Na een week ging het al een stuk beter en nu, na 3 weken, ken ik mezelf niet meer terug! Het is wonderbaarlijk hoe snel het bij mij gaat; ik weet effe niet wat er bij mij gebeurt. Ik voel me geweldig, echt helemaal super. Ik heb heel veel rust in mijn hoofd en in mijn lichaam gekregen.Ik heb mijn energie weer terug. De hartkloppingen waren al na een week weg. Ik slaap nu gelukkig weer super goed en mijn eetlust die weg was, is weer helemaal terug. De pijn in de benen is weg: ik heb het helemaal gevonden! Autorijden durfde ik de afgelopen jaren ook niet meer – ik vertrouwde mezelf niet omdat ik zo onrustig was en me ook niet goed kon concentreren.

Afgelopen zondag reed ik bijvoorbeeld een uur en dat ging keigoed. Weet je wat ik ook weer durf? Zorgeloos boodschappen doen in de winkel. Want op het laatst, met die extreme vermoeidheid, werd het me in een winkel vaak te veel.al die mensen.al die prikkels - te snelle schildklier symptomen. Stond ik aan de kassa te wachten, overviel het me ineens helemaal, paniek, en weg was ik

Echt, dat is meerdere keren gebeurd (schildklier klachten vrouw). Ik heb dat trouwens altijd gehad: moeite met grotere groepen mensen. Ook een theater bezoeken trok ik niet. O, als dat nou ook nog weer gaat lukken met deze B12. Die periodieke oogflitsen zijn trouwens ook opgehouden. Alsof het bij tijd en wijle onweerde in mijn hoofd

Heel lastig was dat op mijn werk kan ik je verzekeren. En ik kan weer een boek lezen! Mediteren lukt nu ook beter. Echt ik voel me weer helemaal super; vooral deze rust die ik nu voel, die heb ik heel mijn leven nog nooit zo diep gevoeld. Ik ga nu ook binnenkort stoppen met roken – de tijd is er nu rijp voor voel ik.

Mensen die mij kennen zeggen: Wat is er met jou gebeurd? Je zit zo rustig ineens. En je straalt helemaal. Ja, dat is heel leuk om te horen. Ik vertel het natuurlijk aan iedereen die ik ken- ook bij de kaartclub zeg ik dat ze naar jullie website moeten kijken.

Schildklier Afbeelding

Mensen bijvoorbeeld met vermoeidheidsklachten, lusteloosheid, depressie en mensen die zich overal druk over maken. Ben benieuwd of zij ook zo gaan opknappen.. Kortom: ik zie het leven weer helemaal zitten. Een maand geleden dacht ik nog: het hoeft voor mij allemaal niet meer. Maar nu voel ik dat er voor mij weer een nieuw leven aanbreekt.

Ik wil jullie heel hartelijk bedanken (schildklier symptomen). Had ik deze B12 aanpak maar eerder geweten, dan was me veel leed gespaard gebleven.” (55 jaar) uit Zwolle, September 2015 “Als ik alle verhalen lees van mensen met een B12 tekort en hun zoektocht naar de oplossing; de uitgang uit het doolhof van misdiagnoses, dan krijg ik altijd een beetje pijn in mijn buik: wat een onnodig leed

Uiteindelijk zou het 20 jaar duren voordat een kordate internist mijn bloed liet testen op zo’n beetje alles wat maar meetbaar was; en toen was daar binnen 1 week de diagnose. Een enorm B12 tekort en een kleine schildklierafwijking - symptomen schildklier. Die 20 jaar, waarin ik op zoek ben geweest naar de werkelijke reden van alle ellende heeft me één ding wel geleerd: altijd vertrouwen op je eigen intuïtie en nooit opgeven (dat zijn eigenlijk twee dingen ☺)

.v. 150); lees het boek: “Is het een B12 tekort?” van Sally Pacholok en wees standvastig bij elk bezoek aan een arts. De uitingsvorm van mijn B12 tekort kenmerkte zich vooral door ernstige psychische klachten in combinatie met een zeer zware vermoeidheid. testen schildklier. Later zijn daar ook spierklachten bijgekomen en nog weer later kon ik zelfs niet meer lopen (mijn lijdensweg in een notendop)

Latest Posts

Reset Thuisbegeleiding

Published Nov 19, 23
7 min read

Thuishulp Baarn

Published Nov 18, 23
6 min read